Concept Direct

Onze blog berichten

10 x De Presentatiekast PSM-V voor een zakelijke dienstverlener

Voor een zakelijke dienstverlener leverden wij in totaal 13 x De Presentatiekast waarvan 10 x de PSM-V.

Dit product kenmerkt zich door comfort en flexibiliteit en faciliteert meerdere functionaliteiten in-één product. Zo is er de mogelijkheden voor interactief samenwerken, videoconference gebruik, digitale whiteboard gebruik en natuurlijk presenteren. Draadloos presenteren of presenteren vanaf eigen pc, waarop gebruikers kunnen inloggen.  Daarnaast is er ook de mogelijkheid om meerdere PSM’S te koppelen, voor weergave vanaf meerdere faciliteiten in de grotere ruimtes.

Meer informatie over dit project? Neem contact op en vraag een vrijblijvende presentatie aan.

Lees verder
Altijd op de hoogte blijven van onze berichten? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

De Presentatiekast SL. Nu ook i.c.m. Cisco room systemen

Meer informatie volgt binnenkort! Contact: 085-0471122

De presentatiekast bij Marsh

De Presentatiekast in het groothandelsgebouw Rotterdam

Marsh is wereldwijd marktleider op het gebied van verzekeringsmakelaardij en risicobeheersing. In meerdere moderne vergaderruimtes plaatsten wij bij hun De Presentatiekast. Een mooi project in het nostalgische groothandelsgebouw van Rotterdam. Bij Marsh waren ze sinds jaar en dag bekend met audiovisuele installaties voor hun vergaderruimtes.

7x De Presentatiekast voor Hak en Baak

Hak en Baak is een accountantskantoor met circa 55 medewerkers en is gevestigd in Sliedrecht. De accountants, belasting- en managementadviseurs ondersteunen bedrijven en non-profitorganisaties met de dienstverlening waar zíj behoefte aan hebben. Zij staan voor een proactieve werkwijze, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en het leveren van een blijvend toegevoegde waarde.