Concept Direct Bel ons op: 085 04 711 22

Onze blog berichten

7x De Presentatiekast voor Hak en Baak

Hak en Baak is een accountantskantoor met circa 55 medewerkers en is gevestigd in Sliedrecht. De accountants, belasting- en managementadviseurs ondersteunen bedrijven en non-profitorganisaties met de dienstverlening waar zíj behoefte aan hebben. Zij staan voor een proactieve werkwijze, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en het leveren van een blijvend toegevoegde waarde.

Bij Hak en Baak was er behoefte ontstaan voor vernieuwing en uitbreiding van hun presentatiefaciliteiten. Na een grondige inventarisatie hebben zij gekozen voor 7 keer vaste uitvoering van De Presentatiekast voor hun grote vergaderruimtes en een aantal spreekkamers. Daarnaast is er ook een kantoor spreekruimte combinatie voorzien.

Voor diverse ruimtes is gekozen voor draadloos presenteren. De grote ruimte is voorzien van De Presentatiekast PRMA touch versie en videoconference voorbereiding. Via ons projectmanagement leverde wij informatie aan voor een goede voorbereiding van dit project en kon het project met een korte doorlooptijd gerealiseerd worden.

Meer informatie over dit project of De Presentatiekast? Bel 085-0471122

Lees verder
Altijd op de hoogte blijven van onze berichten? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

De presentatiekast bij Marsh

De Presentatiekast in het groothandelsgebouw Rotterdam

Marsh is wereldwijd marktleider op het gebied van verzekeringsmakelaardij en risicobeheersing. In meerdere moderne vergaderruimtes plaatsten wij bij hun De Presentatiekast. Een mooi project in het nostalgische groothandelsgebouw van Rotterdam. Bij Marsh waren ze sinds jaar en dag bekend met audiovisuele installaties voor hun vergaderruimtes.

NIEUW! De Presentatiekast PRZA 100 met 98” 4K LED

De PRZA 100 is geschikt voor grote presentatieruimtes of boardrooms waar de leesbaarheid op grotere afstanden cruciaal is. Ook is De PRZA 100 voorzien van een hoogwaardige audiosysteem waardoor hoge, midden en lage tonen goed worden doorgegeven tot de achterste zitplaats. Net zoals de andere types is alle audiovisuele techniek volledig geïntegreerd.