8 redenen om voor de Presentatiekast te kiezen

In uw organisatie is de behoefte voor presentatie en of videocommunicatie faciliteiten. U wilt uw audiovisuele oplossingen uitbreiden of vernieuwen. Lees dan meer over de voordelen van De Presentatiekast voor u en uw organisatie in acht redenen opgesomd hieronder.

1. Vast of verrijdbaar.
Geen montage meer van apparatuur in uw vergaderruimte. De audiovisuele apparatuur van De Presentatiekast wordt niet gemonteerd in uw vergaderruimte, maar is geïntegreerd in een dun meubel. Op de dag van levering is de plaatsingstijd van een vaste faciliteit ca. 1-2 uur. De verrijdbare faciliteit is vergelijkbaar met een complete audiovisuele installatie, maar dan “op wielen”. Deze faciliteiten zijn direct gebruiksklaar en geven u de mogelijkheid om gebruik te laten maken van presentatiefaciliteiten op de plaats waar u dat wenst.

2. Minder gebruikersfouten.
De apparatuur is volledig geïntegreerd waardoor gebruikers niet aan de verkeerde knoppen of instellingen kunnen komen. Er zijn geen losse afstandsbedieningen voor gebruikers. Gebruikers kunnen starten met een druk op de knop van een vast geïntegreerd bedieningspaneel.

3. Sterke prijskwaliteitsverhouding met mogelijkheid voor koop of lease.
De Presentatiekast is een gestandaardiseerd product en ontwikkeld voor een grote gebruikersdoelgroep. Kiest u voor De Presentatiekast, dan koopt of least u een product van hoge kwaliteit met een betaalbare prijsstelling. De Presentatiekast is er al vanaf € 2.999,00 incl. apparatuur en montage

4. Hoge kwaliteit. Verhuisservice mogelijk.
De Presentatiekast is een hoogkwalitatief product met apparatuur dat is geselecteerd op basis van A-merken of professionele merken van hoge kwaliteit. Naast kwaliteit is de performance en compatibiliteit met alle gangbare platforms een belangrijk criteria in de selectie van onze producten. Voor de juiste weergave van data worden er alléén professionele flatpanel displays toegepast en geen consumenten tv’s. De meubelkwaliteit is MDF Spray en is standaard uitgevoerd in wit 9010 zijdeglans.

5. Geen voorzieningen nodig.
Geen wandversteviging of kabelgoten. De Presentatiekast past in elke ruimte. Een 230 volt kabel met contrastekker vanuit het systeemplafond of de vloer is voldoende. Wilt u op later moment uw vaste faciliteit verplaatsen? Dan kunt u gebruik maken van onze verhuisservice.

6. Een representatieve vergaderruimte zonder kabelspaghetti.
De Presentatiekast maakt door de integratie van alle apparatuur uw vergaderruimte of boardroom representatief. Alle kabels zijn volledig geïntegreerd en de vaste aansluitkabel kan worden opgeborgen in een geïntegreerd kabelpaneel. Bij kastruimte kunt u er ook voor kiezen om een PC in de Presentatiekast te plaatsten of u kunt kiezen voor de aanvulling draadloos presenteren.

7. Veel keuze mogelijkheden.
Van interactief presenteren of brainstormen, videocommunicatie voor grotere groepen, Skype meetings, draadloos presenteren, spraakversterking tot opname van spreker. De Presentatiekast is een standaard product wat u kunt uitbreiden met diverse modules voor extra functionaliteit. Vraag ook naar de mogelijkheden voor wensen op maat.

8. Service en meer producten en diensten mogelijk.
Ook na aankoop voorzien we u graag in de gewenste servicebehoefte. Met diensten voor onderhoud tot een uitgebreid onderhoudsabonnement in de vorm van een Service Level Agreement. Wilt u graag een totaalpakket. Vraag dan naar mogelijkheden van audio installaties met spraakversterking, informatie displays/narrowcasting, ruimtereservering of vergader, -videoconference tafels.

Meer informatie? Vraag een vrijblijvende presentatie aan Bel 085-0471122

Vraag de gratis brochure aan

Ja, ik wil graag meer informatie over de presentatiekast en de actuele prijzen en mogelijke opties.

Brochure aanvragen
Graag advies op maat?

Ja, ik wil graag advies op maat voor mijn ruimtes. Bel ons op 085 – 047 11 22 of maakt direct een afspraak!

  Graag advies op maat?
  • Snelle montage, geen kabels
  • Representatief en innovatief
  • Flexibel en Mobiel
  • 26 varianten
  • Minder gebruiksfouten
  • Kopen of Leasen